Film

Hemmelig film - troll i eske

På disse visningene vil det bli vist en rykende fersk kinofilm, som ennå ikke har hatt ordinær kinopremiere i Norge. Hvilken film dette er får du ikke vite før lyset går ned og filmen begynner.

Du tror ikke før du får se det

Cinemateket i Bergen har bestemt seg for å kopiere konseptet til Cinemateket i Oslo med «Troll i eske». De har i flere år nå hatt stor suksess med dette arrangementet – visningene er stort sett utsolgt hver gang – så vi tenker at bergenserne også har lyst til å la seg overraske.

På disse visningene vil det bli vist en rykende fersk kinofilm, som om et par dager, uker eller måneder senere vil få ordinær kinopremiere i Norge. Hvilken film dette er får du ikke vite før lyset går ned og filmen begynner. Ikke engang ved billettsalget får du vite hva du skal se – og selvfølgelig; du får heller ikke refundert billetten når sannheten kommer for en dag på lerretet. Det eneste vi kan love er at filmen ikke har vært vist på kino i Bergen tidligere – BIFF inkludert.

Så velkommen til en god gammeldags blind date!

CiO/red
Regi, land, årstall, manus, foto, musikk, klipp og medvirkende: overraskelse!

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.