Konsert

GIG akademiet: Auduns univers

Audun Kleive og Kjetil Møster leder an jazzstudentene fra Griegakademiet i en ny-arrangering av bestillingsverket "Auduns univers"

Opplev studenter ved Griegakademiet omarbeide verket «Auduns univers» fra storbandarrangement til helt nye besetninger. Denne torsdagen vil alle jazzstudentene dele scene, til forskjell fra tidligere GIG akademiet-konserter som har bestått av et fåtall studenter i samspill med etablerte musikere. Prosjektet blir ledet av Audun Kleive i samarbeid med Kjetil Møster.

«Auduns univers» er et stort bestillingsverk skapt av trommeslager Audun Kleive for Scheen Jazzorkester i 2013/2014. Scheen Jazzorkester er Skiens eget profesjonelle storband, hvor Kleive selv spiller trommer. Idéen bak verket var å ta utgangspunkt i trommenes “terminologi” og overføre dette til et stort bandformat gjennom groover, harmoniske strukturer og rytmiske konsepter. Dette ble gjort i nært samarbeid med arrangør Magne Rutle, som er trombonist i bandet.

Dørene åpner kl. 20.00.
Konsertstart: 21.00.
Fri inngang.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.