Scenekunst

Møt kunstnerne: Burrows & Fargion

Scenekunstner Andrea Spreafico i samtale med scenekunstnerne Burrows & Fargion

Direkte i etterkant av forestillingene Both Sitting Duet og Body Not Fit For Purpose med Burrows & Fargion blir det en samtale ledet av Andrea Spreafico.

Andrea Spreafico er en scenekunstner med base i Bergen. Han samarbeider ofte med Caroline Eckly, i prosjekter der deres respektive hybride faglige bakgrunner slås sammen (hun er danser, han er konseptkunstner og filosofihistoriker). Andrea studerte etikk og estetikk i Bologna og Reims (PhD i 2006) og kunst og offentlig rom i Nürnberg (Postgraduate Diploma i 2008). Han er i dag lærer i Participatory approaches to urbanism ved Bergen Arkitektskole.

 BIT Teatergarasjen arrangerer kunstnersamtaler etter forestillingene under banneret Møt Kunstneren, lavskuldrede møtesteder mellom kunstnere og publikum.

I tillegg arrangeres Det det går i som er korte foredrag fagpersoner inviteres til å dykke ned i tematikk som på en eller annen måte er tilknyttet forestillingen.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.