Scenekunst

Kulturnatt: PAB performance utenfor USF

En gruppe performancekunstnere viser arbeider med fellestittelen Stemmer

Mandag 14. september er det valg og i vårt demokrati oppfordres alle til å delta med sin mening, sin stemme. I et konkret perspektiv er stemmen knyttet til kroppen og det enkelte menneskets register av mulige uttrykk rettet mot både følelser og fornuft.
 
Performance Art Bergen har valgt å vektlegge flertallsformen STEMMER i det som skal skje på USF-plassen denne kvelden.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.