Konsert

Fjorden Baby! + El Regn + Dårlig vane

2015-utgaven av Fjorden er fremdeles et beist av et live-band. Nå med ny plate på baklommen også.

Loddefjords store sønner, Fjorden Baby!, har siden gjennombruddet i 2009 vært et av landets aller mest kritikerroste og populære band. Med sin særegne, latterlig fengende og intelligente form for rock har kompisgjengen fra drabantbyen for lengst etablert seg som en premissleverandør for kvalitetsmusikk på norsk. 

 Sturle, Nam, Flemmet, Jan Eivind og Kjetil har siden forrige studioplate («Fjordkloden» fra 2013) brukt tiden sin godt. Svært godt. I studio er ferdigstillelsen av bandets fjerde plate nært forestående. Første smakebit fra albumet, singelen «Igjen og igjen», lover veldig bra for det som skal komme. Den John Olav Nilsen-gjestende låta er listet på alle radiokanaler en kan bli listet på i NRK-systemet, noe som vitner om at Fjorden Baby! er et band med en stadig bredere appell. 

 Live er de utvilsomt fortsatt et beist av et band. Med et låtarsenal som inkluderer klassikere som «Karoline», «Himmelen», «Tingene» og «Rendezvous», samt en flunkende ny plate i baklomma, skulle vi mene høsten 2015 er et ekstremt godt tidspunkt å oppleve Fjorden Baby! live på. 2015-utgaven er nemlig sultnere, mer fokuserte og vitale enn noensinne. 

Legendene El Regn spiller support.

https://www.facebook.com/realfjordenbaby

https://instagram.com/realfjordenbaby/

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.