Konsert

Dum Dum Boys

DDB hviler ikke på laurbærene og fyller konsertsaler med folk som vil høre norsk rocks nasjonalband spille

Som en av norsk rocks opprinnelige ”fire store”, har Dumdum Boys preget musikklivet her til lands i en mannsalder.
Først kjent som Wannskrækk i 1979, og etter navnebyttet til Dum Dum Boys kom debutplaten som ble en klassiker "Blodig Alvor (Na Na Na)".

Siden midten av det glade åttitall har Prepple, Kjartan, Sola og Aslak herjet både hitlister, dominert prisutdelinger og fortryllet publikum på Norges scener.
Slagere som ”Splitter Pine”, ”Englefjes”, ”Stjernesludd”, ”Metallic Hvit” og ”Enhjørning” er alle for lengst en del av vår felles nasjonale sangskatt, og bandets vel fortjente rykte som et fantastisk liveband består, selv etter 30 år i gamet.

Også bandets nyere utgivelser, albumene ”Gravitasjon” (2006), ”Tidsmaskin” (2009) og ”Ti liv” (2012), har høstet svært gode anmeldelser i norsk presse. Vi snakker med andre ord ikke om et band som sier seg fornøyde med å hvile på gamle laurbær. Tvert i mot er Dumdum Boys anno 2015 et sultent og vitalt rockeorkester, som kan spille fletta av langt mindre tilårskomne kollegaer.

Dum Dum Boys på Facebook

Facebookevent

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.