Kurs

BRAK: Helgeseminar - Ungt lederskap

Et nyttig seminar for alle som driver med kulturarbeid og har ansvar for andre

Om kurset
Ungt Lederskap er et program der du kan omdanne teoretisk kunnskap om organisasjon og ledelse til praktiske ledelsesverktøy.  Det blir variert faglig input, men hovedfokuset ligger på din individuelle utvikling som leder.

Målgruppe
Studenter eller nyutdannede under 35 år som ønsker å knytte sin kunnskap med en lederrolle basert på trygghet og selvtillit.

Målsetning
Målsetningen til programmet er at du skal finne din måte å lede på. Alle mennesker er forskjellige og alle mennesker har sin egen måte å lede på. Denne helgen skal kursholderne hjelpe deg å finne ditt perspektiv. I tillegg skal kurset bidra til å gjøre deg trygg og sikker i din rolle. All ledelse starter med din ledelse av deg selv. Dette er et tema som får god plass i gjennom helgen.

Kursholdere
Ketil Hvindenbråten, kursleder i Norske Konsertarrangører
Eyvind Brox, daglig leder for Blå i Oslo

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.