Scenekunst

BIT Teatergarasjen Meteor: Synsmaskinen Burst

Talkshow/seminar: Klimakrisen, metanutslipp og ubalanse.

I dette seminaret bruker vi formen til et talkshow for å få flere stemmer og uttrykksmåter til orde. Ikke bare forelesninger, men også kunst i form av video, lyd og performance vil ha likeverdige stemmer. Med klimakrisen som et bakteppe vil det være innslag fra kunst og vitenskap med forskjellige tilnærminger til klimakrisen; forelesning, diskusjon, film og performance.

Deltakere og mer informasjon vil komme.

 

SYNSMASKINEN er et kunstnerisk utviklingsprosjekt (KU Project) ved Kunst- og Designhøyskolen i Bergen (KHiB) som startet i 2015 og vil pågå fram til 2018.

Kunstnergruppen SYNSMASKINEN ønsker å skape et rom for kontemplasjon over kontemporære politiske kriser. Prosjektet vil bestå av syv kunstprosjekter som utforsker en definert krise i vår tid. Sammen vil disse visjonene forsøke å brette ut en fremtidig kosmologi: en ny politisk horisont. BURST er det første av disse syv prosjektene som presenteres for offentligheten.

SYNSMASKINEN er en kunstnergruppe i den forstand at hver produksjon er produsert i samarbeid mellom en ny gruppe deltakere som vil bestå av kunstnere og tenkere. I den forstand vil SYNSMASKINEN sondere begrepet forskningsgruppe. Hvordan kan kollektivitet adressere de politiske spørsmålene de undersøkte krisene inneholder på en visjonær måte?

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.