Scenekunst

BIT Teatergarasjen Meteor: Open call! Speed dating

Speed dating mellom utøvere innen scenekunst og programmerere/teatersjefer

Mange kloke mennesker har sagt at man burde bruke sine tilgjengelige ressurser på best mulig måte. Bruke hele dyret, så og si.

Dette har BIT Teatergarasjen en intensjon om å ta alvorlig i forbindelse med høstens festival, og de ønsker dermed helt konkret å tilby sin årlig tilreisende kontigent med internasjonale programmerere og teatersjefer muligheten til å få et enda bredere innblikk i hva som beveger seg i det norske scenekunstlandskapet.

BIT Teatergarasjen søker kompanier som ønsker å presentere klart formulerte prosjekter i løpet av 15 minutter.

Dere får tildelt hver deres bord i Visningsrommet USF som gjestene sirkulerer imellom, og dere må tilrettelegge for eventuell formidling av bilder, video og lyd på egne maskiner.

Dersom du og ditt kompani har lyst til å være en av våre speed-datere under METEOR, meld din interesse til karoline(at)bit-teatergarasjen.no.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.