Scenekunst

BIT Teatergarasjen Meteor: Kritikerhøring

Høringen er et moderert panel hvor kritikere basert i Norden blir bedt om å diskutere temaer knyttet til scenekunstkritikk.

Det blir stadig magrere kår for scenekunstkritikk generelt, antall oppslag og størrelsen på disse minker, og det generelle rommet for nødvendig, spenstig og underholdende refleksjon og kritikk er iferd med å forvitre i de tradisjonelle medier.
Hvor kritisk er situasjonen i de nordiske land?
Finnes det andre muligheter, ulike strategier å formulere og alternative tiltak å iverksette, i tilfelle; hvilke er disse?

Panelet består blant andre av Pilvi Porkola (Esitys Magazine, Helsinki) og Mette Garfield (Teatermagasinet Teater1, København).

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.