Scenekunst

BIT Teatergarasjen Meteor: How to make poetry with a hammer

Workshopen How to make poetry with a hammer er en undersøkelse av forholdet mellom ord og objekt

Anagrammer og semi-spontane konstruksjoner
Ved å nærme seg språket som et fysisk og konkret materiale å jobbe med, stiller vi spørsmål som utfordrer konvensjonene ved sunn fornuft og reglene for kommunikasjon.
 
I denne workshopen vil det utforskes og eksperimenteres med anagrammer på en svært praktisk og spontan måte. Med verktøy som kniv, hammer, sag og lydredigerings-programvare vil vi ta fra hverandre en rekke skriftlige tekster, ord, lydmateriale og dagligdagse gjenstander. Vi skal kutte, kaste, hamre, sage og smuldre ting og ord i stykker for å sette dem sammen igjen i nye og overraskende konstellasjoner. Gjennom prosesser der vi bryter opp kjente enheter i ulike fragmenter og monterer dem sammen igjen i nye collager kan vi oppdage fantasiens potensiale som ligger skjult i vanlig væren.
Anagrammet vil bli testet som en koreografisk og installativ praksis, som tilbyr lekenhet og humor, og – innenfor sine begrensninger – uendelige muligheter for tilfeldigheter, fallgruver og paradoksal innsikt.
19.10 klokken 21.00 vises fruktene av arbeidet i et åpent studio.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.