Scenekunst

BIT Teatergarasjen Meteor: How to make a piece in two days

Tittelen på denne workshopen må leses som en utfordring mer enn en oppskrift

Workshopen arrangeres i samarbeid med Norsk Skuespillersenter. Inklusive i prisen for workshopen er METEOR 2015s festivalpakke, som tilsvarer 6 valgfrie forestillinger.

BIOGRAFI JONATHAN DRILLET
Jonathan Drillet er regissør, manusforfatter og skuespiller. Han har jobbet med Jonathan Capdevielle på to av hans prosjekter (Adishatz-Adieu og La Coupe Bruce), og samarbeider med ham på Saga som regiassistent og utøver.
De siste årene har han jobbet med svært ulike områder innad scenekunstfeltet (dans, teater, radio, TV, billedkunst), samarbeidet med artister som amerikanske Ryan Kelly og Brennan Gerard, de franske forfatterene Alexis Fichet, Jean Marie Besset og Christophe Honoré, den franske koreografen Daniel Larrieu, den franske billedkunstneren Théo Mercier, den tyske koreografen Raimund Hoghe...
Siden 2008 har han skrevet og regissert sitt eget arbeid sammen med Marlène Saldana, og skapt følgende stykker: Dormir Sommeil Profond, l'Aube d'une Odyssee (Sleep-Deep-Sleep, en Odyssey Dawn), et stykke om geopolitiske forhold mellom Frankrike og Afrika, eller mer nylig, Fuyons sous la spirale de l'escalier profond (Let’s escape around the sunken spiral stair), en neo-romantisk ballett.
Foto: Alex de la Madeleine

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.