Scenekunst

BIT Teatergarasjen Meteor: Høring for scenetekst

Høringen er et moderert panel der dramatikere/forfattere basert i Norden blir bedt om å diskutere aktuelle temaer

Følgende spørsmål blir tatt opp:


Hvor er engasjementet, motet og for den saks skyld viljen til innovasjon i vårt forhold til dramatikkens gamle travere?


I et markedsrettet landskap ser vi en sterk tendens til å prioritere klassikerene. Hvor er de opprørske dramatikerene, hvor er tekstene som utfordrer både teatret, sin sjanger, litteraturen og samfunnet rundt seg?


Dersom de skrives – hvorfor blir de ikke iscenesatt?


Panelet består av:
Gritt Uldall-Jessen
Tyrfingur Tyrfingsson
 
Moderator: Cecilie Løveid

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.