Foredrag

BIT Teatergarasjen: Det det går i med Are Knudsen

BIT teatergarasjen arrangerer kunstnersamtaler etter forestillingene under banneret Møt Kunstneren, lavskuldrede møtesteder mellom kunstnere og publikum.

Det det går i er korte foredrag, der vi inviterer en fagperson til å dykke ned i tematikk som på en eller annen måte er tilknyttet forestillingen.
Før forestilling denne dagen har vi invitert forskningsleder ved Chr. Michelsen Institutt Are J. Knudsen, som vil holde en innledning med navnet Ctrl–Alt–Delete? Re-membering Lebanon’s Civil War.  
Han vil fokusere på noen elementer i Libanons borgerkrig og etterkrigsperiode med eksempler fra kunst, film og teater (inkludert Mroué) på hvordan kunstnere forsøker å forstå/behandle landets manglende oppgjør med sin krigshistorie.  
Innledningen vil holdes på engelsk.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.