Film

BIFF: The overnight

To par på utvidet pizzakveld. Smart og uforutsigbar komedie om samliv og sosiale spilleregler

Alex og Emily og sønnen RJ har nettopp flyttet til Los Angeles fra Seattle. Det unge paret kjenner ikke en levende sjel i sin nye hjemby, og som voksne mennesker vet de ikke lenger hvordan man skaffer seg venner. En dag de er ute og leker i parken kommer RJ i prat med en jevnaldrende gutt, og når faren hans, Kurt, inviterer familien på pizza hjemme hos seg selv, øyner de sjansen til å utvide omgangskretsen. Men etter hvert som pizzakvelden utvikler seg til en overnattingsfest, blir det gradvis klart at den karismatiske Kurt og hans vakre skuespillerkone Charlotte har planer om å bli bedre kjent med sine nye venner enn Alex og Emily er komfortable med.

THE OVERNIGHT er en smart og uforutsigbar komedie om parliv, vennskap og sosiale spilleregler blant voksne. I hovedrollene finner vi Jason Schwartzman som Kurt, og Adam Scott («Parks and Recreation») og Taylor Schilling («Orange is the New Black») som Alex og Emily. Gå ikke glipp av filmen som er omtalt som en av 2015s beste komedier!

USA / 2015 / 1 t. 19 min.
SPRÅK:
engelsk
MEDVIRKENDE:
Jason Schwartzman, Adam Scott, Taylor Schilling, R.J. Hermes, Kyle Field
REGI:
Patrick Brice
MANUS:
Patrick Brice
FOTO:
John Guleserian
PRODUSENT:
Naomi Scott
 
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.