Foredrag

BIFF: Sleeping with other people

Sex, kjærlighet og andre ting som ikke har noe med hverandre å gjøre

Etter en klein one night stand på college, møtes Lainey (Alison Brie) og Jake (Jason Sudeikis) mange år senere i en samtalegruppe for sexavhengige. Mens Alison er notorisk utro er Jake en forpliktelsessky kvinnebedårer, og selv om kjemien mellom dem er umiddelbar, bestemmer de seg for bare å være venner – de vet tross alt begge to at de aldri ville kunne være trofaste mot hverandre. Men etter hvert som de to ligger sin vei gjennom stadig flere forhold av varierende lengde blir dette platoniske vennskapet langt viktigere for dem enn de hadde regnet med...

På papiret høres SLEEPING WITH OTHER PEOPLE ut som en tradisjonell romantisk komedie, men som i regidebuten BACHELORETTE makter regissør Leslye Headland å utstyre rollefigurene sine med en troverdig psykologi som gir filmen en genuin dramatisk nerve. Måten hun og Brie skildrer Laineys seksuelle nevroser er rett og slett drama av høy kvalitet – og det på tross av at det foregår midt i en komedie full av svart, sexfiksert humor.

USA / 2015 / 1 t. 35 min.
SPRÅK:
engelsk
MEDVIRKENDE:
Alison Brie, Natasha Lyonne, Adam Scott
REGI:
Leslye Headland
MANUS:
Leslye Headland
FOTO:
Ben Kutchins
PRODUSENT:
Jessica Elbaum, Will Ferrell, Sidney Kimmel, Adam McKay
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.