Film

BIFF: Misery loves comedy

60 comedians walk into an interview setting...

Hva er det som gjør mennesker morsomme? Og hva er det som gjør at visse mennesker bruker et helt yrkesliv på å forsøke å få andre til å le? Er det arv eller miljø? En naturlig disposisjon, en mestringsteknikk eller et sjekketriks? I dokumentarfilmen MISERY LOVES COMEDY forsøker skuespiller og komiker Kevin Pollak å komme til bunns i dette spørsmålet, og blant de mer enn 60 profesjonelt morsomme menneskene han snakker med, finner vi folk som Larry David, Steve Coogan, Jimmy Fallon, Judd Apatow, Tom Hanks, Amy Schumer, Marc Maron, Martin Short, Maria Bamford og Stephen Merchant.

Den gråtende klovnen er en kjent klisjé, men flere av Pollaks intervjuobjekter insisterer på at koblingen mellom humor og et miserabelt indre liv er helt essensiell. Og uavhengig av deres eventuelle innsikter i den menneskelige psyke, er MISERY LOVES COMEDY en unik sjanse til å se et knippe veldig morsomme mennesker fortelle om hvordan og hvorfor de endte opp med å vie livet sitt til humor.

USA / 2015 / 1 t. 34 min.
SPRÅK:
engelsk
UNDERTEKSTER:
uten
MEDVIRKENDE:
Amy Schumer, Janeane Garofalo, Bobby Cannavale, Judd Apatow, Matthew Perry
REGI:
Kevin Pollak
MANUS:
Kevin Pollak, John Vorhaus
FOTO:
Adam McDaid
PRODUSENT:
Barry Katz, Becky Newhall, Burton Ritchie
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.