Film

BIFF: Koza

Livet har servert Koza en real knockout, men vil han klare å reise seg igjen?

Den tidligere bokseren Peter «Koza» Baláz representerte Slovakia i sommer-OL i Atlanta i 1996, og tapte i første kamp. Snaut 20 år senere forsørger han kjæresten Misa og deres datter ved å samle skrapmetall, og sammen sliter de med å få endene til å møtes på den slovakiske landsbygda. Når Misa finner ut at hun er gravid, er hun til Kozas store fortvilelse derfor fast bestemt på å ta abort. I et håp om å overtale Misa til å beholde barnet legger han og manageren hans ut på turné for å tjene penger slik at den vordende moren ikke skal måtte bekymre seg for den økonomiske belastningen av å sette et nytt familiemedlem til verden.

Årene i fattigdom har derimot ikke vært snille med den olympiske bokseren, og kampen om ære blir fort til en kamp for å overleve. Livet langs landeveien er også et ugjestmildt sted for den naive Peter Baláz, og alle han møter prøver å utnytte ham - inkludert hans egen manager. Livet har servert Koza en real knockout, men vil han klare å reise seg igjen?

Tsjekkia / Slovakia / 2015 / 1 t. 15 min.
SPRÅK:
slovakisk
UNDERTEKSTER:
engelsk
MEDVIRKENDE:
Peter Baláz, Nikola Bongilajová, Stanislava Bongilajová, Ján Franek, Alexandra Palatinusová, Tatiana Piussi, Manfred Schmid
REGI:
Ivan Ostrochovský
MANUS:
Ivan Ostrochovský, Marek Lescák
FOTO:
Martin Kollár
PRODUSENT:
Jiri Konecny
TEMA:

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.