Film

BIFF: Digging for fire

En lun komedie fra regissøren av Drinking Buddies og Happy Christmas

Mens ekteparet Tim og Lee passer et hus i Malibu, finner Tim en rusten revolver og han er overbevist om at mer skjuler seg i bakken på eiendommen. Til tross for at han lovet kona å gjøre selvangivelsen mens hun og parets sønn er bortreist, utvikler helgen seg snart til en bisarr blanding av ungkarsfest, åstedsgranskning og arkeologisk utgraving. Mens Tim graver seg stadig lenger ned i sin nye besettelse, er Lee ute på egne eventyr.

Joe Swanberg har det siste tiåret seilt fram som en av sin generasjons mest interessante amerikanske filmskapere. Swanberg lager sine filmer utenfor det amerikanske studiosystemet, på budsjetter som er så små at de får norsk spillefilmproduksjon til å se ut som Hollywood, men heldigvis har han en kø av kjente fjes som ønsker å samarbeide med ham. I denne lune og humoristiske oppfølgeren til BIFF-favorittene DRINKING BUDDIES og HAPPY CHRISTMAS, finner vi navn som Jake Johnson, Rosemarie DeWitt og Orlando Bloom foran kameraet.

USA / 2015 / 1 t. 25 min.
SPRÅK:
engelsk
UNDERTEKSTER:
uten
MEDVIRKENDE:
Jane Adams, Jake Johnson, Rosemarie DeWitt, Orlando Bloom
REGI:
Joe Swanberg
MANUS:
Jake Johnson, Joe Swanberg
FOTO:
Ben Richardson
PRODUSENT:
Jake Johnson, Joe Swanberg, Alicia Van Couvering
 
 
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.