Møte

Valg 2015: Kulturdebatten - kunsten å velge

Kultur Vest har invitert ni partiledere og to fylkesordførere til debatt. Hvilke rammevilkår vil kulturlivet få de neste fire årene? Hva vil byens politikere med kulturbyen Bergen? Debattleder Halvor Folgerø.

Tirsdag 1. september
Kl. 18.30 - ca. 21.00

Kultur Vest har invitert ni partiledere og to fylkesordførere til debatt. Hvilke rammevilkår vil kulturlivet få de neste fire årene? Hva vil byens politikere med kulturbyen Bergen? Hvilke prioriteringer vil de gjøre, og hvilke konsekvenser vil det få? Hvem betaler, og for hva? Halvor Folgerø er debattleder.

Program:

18:30: Fylkesordførerduell
Anne-Gine Hestetun og Tom-Christer Nilsen

19:00: Partilederdebatt
AP: Harald Schjelderup
H: Martin Smith-Sivertsen
Frp: Tor Woldseth
SV: Oddny Miljeteig
V: Erlend Horn
Krf: TBA
SP: Ove Sverre Bjørdal
MDG: Sondre Båtstrand
R: Sofie Marhaug

Mer info kommer.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.