Kunst

Utstilling: William Nicolaysen - Early sunday morning

En serie maleri med motiver fra industriell arkitektur

Visningsrommet USF
Utstillingsåpning TORSDAG 19. november kl. 19.00

Vises i perioden 19. - 29. november

Åpningstider:
Kl. 12.00 - 16.00 alle dager, unntatt torsdag som er åpent kl. 12.00 - 20.00
Gratis adgang

William Nicolaysen er billedkunstner, arbeider med maleri og har atleliér i USF-huset. Han har hatt en rekke separatutstillinger i Norge siden karrierrestarten på slutten av 1970-tallet, og nå viser han den nyeste serien med bilder, Early sunday morning, i Bergen.

Bildene er utført "hard edge" - teknisk distinkt som gir et nøkternt og distansert uttrykk. Referansene til arbeider av kunstnere som Edward Hopper og Georgio de Chirico er til stede; billedliggjøringer av en slags metafysisk angst, pessimisme og ubehag.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.