Konsert

Rune your day NB FLYTTET

Konserten er flyttet til Stranges Stiftelse i Klostergaten

Flunkande nytt band med fire unge instrumentalistar på veg opp, sameint gjennom felles lidenskap for improvisert og eksperimentell musikk. Her blir musikalske referansar frå jazz, rock og impro brotne ned og blanda i ei kruttsterk gryte. Når musikarane ikkje spelar med Rune Your Day kan dei høyrast i Bushman’s Revenge, Albatrosh, Krokofant, The Core og Team Hegdal. Musikalske landskap som beveger seg opent og fordomsfritt mellom sjangre og lyduttrykk.

JØRGEN MATHISEN saksofoner, klarinett // ANDRE ROLIGHETEN saksofoner, bassklarinett // RUNE NERGAARD bass // AXEL SKALSTAD trommer

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.