Konsert

Red Trio

Portugisisk impro med det heiteste trommetalentet på den europeiske jazzscenen for tiden

Ut frå undergrunnen i Lisboa kjem ny musikk i klassisk format. RED Trio tar den vanlegaste jazzbesetninga inn i uutforska landskap, der høgenergi og intens musikk blir skapt på sparket. Pianist Pinheiro tilhøyrer eliten i impromiljøet i Liosboa, og har mellom anna jobba med John Zorn. Hernani Faustino er rockebassisten som med åra har tatt energien med seg inn i jazzen, medan Ferrandini på trommer er det heitaste unge trommetalentet på den europeiske jazzscena for tida.

RODRIGO PINHEIRO piano // HERNANI FAUSTINO bass // GABRIEL FERRANDINI trommer

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.