Kurs

Online billettsystem for små organisasjoner

Hordaland Musikkråd med høstens første RÅD: Om online billettsalg til konserter

Har du allerede begynt å selge billetter til dine konserter via et online billettsystem, eller lurer du på om dette kan være noe for deg og ditt lag? Det har skjedd mye innenfor dette feltet de siste årene og det dukker stadig opp nye leverandører på markedet. Vi gir deg en oversikt over ulike aktører, og beskriver hvordan et online billettsystem fungerer. Deretter får du en presentasjon av systemet til Hoopla og TicketCo.

Møtet er gratis og åpent for alle.

TID OG STED: Mandag 7. september kl 19 - 21 på USF Verftet Bergen, 2 etasje VIP-rom.

Kl 19:00 - Velkommen! Mat og mingling.
Kl 19:15 - BRAK forteller deg hvordan et online billettsystem fungerer og går igjennom ulike typer leverandører.
Kl 19:45 - Presentasjon av TicketCo
Kl 20:15 - Presentasjon av Hoopla
Kl 20:45 - Spørsmål og diskusjon
Kl 21:00 - Avslutning

Begrenset antall plasser, påmelding på denne lenken.

Eller ta kontakt for mer info: hordaland@musikk.no, telefon 55 55 76 80

Enkel servering.

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.