Konsert

Nina and the butterfly fish

The B-52’s med jazzgrep, eller Joni Mitchell og Ry Cooder i ein snopebutikk saman

Sardinen USF
Fredag 25. september
Dørene åpner kl. 20.00
Konsertstart kl. 21.00
Kr 200/170/10
Forsalg Ticketco.no
Kun unummererte plasser.

18 års aldergrense (Vergeskjema tilgjengelig i døren)
Verge må være fylt 25 år og avstå fra alkohol under det gitte arrangementet.
Inntil to personer under 18 år pr verge.

Leikent og sofistikert. Førestill deg… tja… The B-52’s med jazzgrep, eller Joni Mitchell og Ry Cooder i ein snopebutikk saman. Låtskriving analogt til å byggja lego utan bruksanvisning. Bandet bobler av gnistrande overraskingar og komplekse sidesteg, men det er heile tida lyst, tilgjengeleg og viktigast av alt: gøy. Til liks med skapninga som dei tar namnet sitt etter, er Nina & The Butterfly Fish så herleg og så usannsynleg at dersom dei ikkje fantes, ville vi måtte finna dei opp.

«Nina and the Butterfly Fish’s idiom of kaleidoscopic colors, beautifully distilled, spoke directly to feet and heart and won converts from the first to the last infectious notes of an engaging set.» (AllAboutJazz)

NINA KRISTINE LINGE vokal, gitar // DAN SUNDLAND bass // HANS HULBÆKMO trommer
Bandets nettside http://www.ninaandthebutterflyfish.com/

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.