Konsert

Mats Eilertsen - Rubicon

Bestillingsverket fra Voss 2014 er på veien, og Sardinen USF er stedet i kveld

Tingingsverket frå Vossa Jazz 2014 er heldigvis på vegen att. Etter urframføringa skreiv Avisa Hordaland «Eigentleg var dette filmmusikk på sitt aller beste, fordi det var så assosiasjonsskapande og laga slike vedunderlege bilete i hovuda våre. Heilt frå oppvakninga i den fyrste låten, og til stormen la seg etter at siste tone døydde ut» og det er ingen grunn til å tru at dette blir annleis. Bassist og komponist Eilertsen har bakgrunn frå mellom anna Tord Gustavsen, Solveig Slettahjell og The Source og har her samla dei beste musikarane å kryssa elver med.

MATS EILERTSEN bass // EIRIK HEGDAL treblås // TRYGVE SEIM saksofonar // ROB WARING vibrafon, marimba //  THOMAS T DAHL gitar // HARMEN FRAANJE piano // OLAVI LOUHIVUORI trommer // DAVID SOLHEIM lyd

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.