Konsert

Kakkmaddafakka

Ett av Norges beste liveband - desidert! NB: UTSOLGT

Et av Norges beste liveband kommer tilbake for å legge Bergen i grus. Vi garanterer intet mindre en en konsert som får den største skeptiker til å skrike av glede. Fanskaren deres er enorm. Spesielt i Mexico og Tyskland har bandet sett stor suksess, men også sydligere land har sansen for vestlandsgjengen. Spania og Frankrike er også hyppige stopp når Kakkmaddafakka er ute og reiser, og senest i høst ble Sør-Amerika lagt for deres føtter. Med ti år og to solide album bak seg gleder vi oss til å se hva Kakkmaddafakka får til i løpet av tiåret som kommer. Og det tiåret, det starter 7. november. Det er bare å sette av datoen.

Kakk på face

Arrangør: Act Entertainment


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.