Konsert

Håvard Wiik Trio

Håvard Wiik har på diskré vis markert seg som ein av Noregs mest spanande og dyktige pianistar

Sardinen USF
Fredag 11. september
Dørene åpner kl. 20.00
Konsertstart kl. 21.00
Kr 200 / 170 / 100
Forsalg Ticketco.no

Kun unummererte plasser.
18 års aldergrense (Vergeskjema tilgjengelig i døren)
Verge må være fylt 25 år og avstå fra alkohol under det gitte arrangementet.
Inntil to personer under 18 år pr verge.

Håvard Wiik har på diskré vis markert seg som ein av Noregs mest spanande og dyktige pianistar. Han legg for dagen ei ustanseleg musikalsk nyfikne, og rår over eit stilistisk register av sjeldan breidde. Si allsidige side har han synt som Artist in Residence under Moldejazz, som pianist i Atomic og Motif, og samarbeid med mellom anna Håkon Kornstad. Med seg har han Håkon Mjåset Johansen frå Come Shine og bassist extraordinaire Ole Morten Vågan, kjend frå mellom anna Trondheim Jazzorkester og Gammalgrass.

HÅVARD WIIK piano // OLE MORTEN VÅGAN bass // HÅKON MJÅSET JOHANSEN trommer

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.