Konsert

Gunnar Halle 4tet

Trompetisten Halle nå med eget album og kvartett

Utforskande, musikalsk og melodisk. Med impulsar frå rock, jazz, støy og verdsmusikk står Gunnar Halle seg godt i norsk trompetfauna. Med fersk plate – for første gong under eige namn – og knallsolid band i ryggen, blir det både vakkert og utfordrande. Gunnar Halle budde i København frå 1997 til 2007, der han stifta labelen ILK som no har over 200 titlar i katalogen. Han har medverka på meir enn 70 plater, og turnert med mellom anna Tys Tys og Fredrik Lundin. I dei siste åra har han jobba med Eivind Aarset, Mari Boine og Espen Eriksen.

GUNNAR HALLE trompet, elektronikk, vokal // STEPHAN SIEBEN gitar // PUTTE JOHANDER bass // KNUT FINSRUD trommer

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.