Konsert

Gabrielle

UTSOLGT! Hun har erobret festivalscener over hele landet og nå er det på tide med en helaftens klubbkonsert med bare Gabrielle!

Røkeriet USF
Torsdag 19. november
Dørene åpner kl. 20.00
Konsertstart kl. 21.00
KONSERTEN ER UTSOLGT.
Kr 350 / 300
Forsalg Ticketco.no

Bergen Live tilbyr vergeordning for de under 18 år

Se FB Event

Gabrielle har bevist at det er mulig å lage fengende og hardtslående urban popmusikk på bergensk. Etter en eventyrlig suksess med smash-hits som “Ring Meg”, “Bordet”, “Høster” og sitt Spellemannnominerte debutalbum er hun nå tilbake med ny musikk. Hennes single “Fem Fine Frøkner” var fjorårets store sommerhit.

NRK P3 spanderte terningkast seks etter hennes konsert på Slottsfjellfestivalen i fjor sommer. Og, Bergens Tidende kaller Gabrielle "energibombe i særklasse" og knaller til med fem av seks på hjerteskalaen etter å ha opplevd henne og bandet live på Osfest 2015! Les hele anmeldelsen her ->>

I 2013 kom minialbumet “Nattergal Kap. 1” . Det viste en større, dypere og tyngre dimensjon av Gabrielle´s musikalske verden. Det er fremdeles umiddelbart fengende, men det var tydelig at artisten hadde tatt noen viktige steg siden debuten. I 2014 herjet hun norsk radio og hitliste med “5 Fine Frøkner” og rundet tilslutt av året med en opptreden som bergtok hele verden, i Oslo Spektrum på NRK-sendte Nobel Fredspriskonsert.

Hittil i år har hun sluppet singlene “Mer” og “Mellom Skyene”, som begge har gått rett hjem hos både fans og media.

Live er bandet hennes forsterket med gitarist i tillegg til flust av synther og trommer. Det blir et rått og energifylt show i god Gabrielle-tradisjon. 

•  14 millioner streaminger
•  9x Platina solgt av ”Ring meg”
•  6x Platina solgt av ”Bordet”
•  2x Platina for albumet ”Mildt Sagt”
•  1x Platina for streams av “5 Fine Frøkner”

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.