Konsert

Dobbeltkonsert: Morten Qvenild solo + Eivind Aarset

To glimrende musikere på hhv. tangenter og gitar, begge med elektronikken som viktig musikalsk verktøy

Morten Qvenild er antakeleg mest kjent for å være orkesteret i Susanna and the Magical Orchestra, men har mykje meir å vise til. Han har vore medlem av både Shining og Jaga Jazzist, og  har jobba lenge med Solveig Slettahjells Slow Motion Orchestra og In The Country. No solodebuterar han på Hubro med The HyPer(sonal) Piano der han integrerar elektronikk og flygel. Innovativt og originalt, personleg og oppriktig.

Som ein av noregs mest etterspurde gitaristar har Eivind Aarset mellom anna jobba med Bill Laswell, Dhafer Youssef og Nils Petter Molvær. Som musikar har han ein unik musikalsk visjon som vert absorbert og reflektert i alt han gjer, enten det er stille og intimt, eller sviande intenst. Debutplata på Jazzland vart omtalt i New York Times som «One of the best post-Miles electric jazz albums,» ein kompliment som Aarset seinare har både innfridd og overgått både i studio og på scena.
EIVIND AARSET gitar // AUDUN ERLIEN bass // WETLE HOLTE trommer // ERLAND DAHLEN trommer

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.