Konsert

Dag Arnesen med Hansakvartetten - Grieg, Tveitt og I

Jazzpianistikonet Arnesen utforsker Grieg og Tveitt, for anledningen med en strykekvartett ved sin side

Bergensaren Dag Arnesen har vore eit ikon i den norske jazzen i ei årrekkje, men har framleis ei ungdommeleg nyfikne og trong til å leika med tradisjonane som andre utøvarar berre kan misunna han. I tillegg til eigne komposisjonar har han lenge utforska norske folketonar på ”Norwegian song,” eit prosjekt som kan minna om ein norsk variant av Jan Johanssons ”Jazz på svenska.” No er tida komen til eit djupdykk i Edvard Grieg sin musikk, for anledningen utvida med strykekvartett.

DAG ARNESEN piano // OLE MARIUS SANDBERG kontrabass // IVAR THORMODSÆTER trommer

HANSAKVARTETTEN: ÅSTA JØRGENSEN fiolin // AMÉLINE CHAUVETTE-GROULX fiolin / HELGA STEEN bratsj // WALTER HEIM cello

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.