Konsert

Carla Bley Trio

Poetisk, vittig og virtuos; Carla Bley veit å skriva musikk som rører ved både hjarte og hjerne.

Sardinen USF
Fredag 30. oktober
Dørene åpner kl. 20.00
Konserststart kl. 21.00
Billetter kr 200,- (ordinær)
170,- (BT-kort)
100,- (medlemmer) 
Forsalg på Ticketco.no

Pianovirtuos i nakent format

Ikkje berre er ho ein fantastisk pianist, men ho har også komponert for så ulike artistar som Jack Bruce, Charlie Haden og Gary Burton. Legg ein til Steve Swallow sine hypnotiske riff og Andy Sheppard sin vare tone blir resultatet komplekse labyrintar med vakker, melodisk musikk i eit over tjue år gamalt samarbeid som framleis lét friskt. «Three players dance together, their feet never touching the ground.» (JazzTimes).

CARLA BLEY flygel // STEVE SWALLOW bass // ANDY SHEPPARD saksofon


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.