Kurs

Brak kurs: Introduksjon til musikkbransjen i UK

Få en innføring i hvordan det Britiske musikkmarkedet fungerer av Nina Finnerud fra Music Norway. Og avtal møter med nøkkelpersoner fra England

Hva må du tenke på når du skal lansere musikk på det britiske markedet?

Om Nina Finnerud

Nina Finnerud har 8 års erfaring fra musikk bransjen i London og har de siste 2 1/2 årene drevet Music Norway sitt UK kontor. I Bergen gir hun tips og innføring i hvilke nøkkelaktører som befinner seg I UK og hvordan man best jobber mot markedet for å knytte relasjoner og få bedre overblikk og kunnskap.

Møter med Britiske bransjeaktører

Det blir mulighet for å avtale individuelle møter med to britiske bransjeaktører fra bookingbyrå og plateselskap. Mer info om disse kommer.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.