Kurs

Brak kurs: Innføring i musikkbransjen

Fagdag om plateutgivekser, management, promo m.. NB: Kurset er fulltegnet!

Lyst til å tjene mer penger på musikken, få flere spillejobber og anmeldelser? Meld deg på fagdag i Bergen lørdag 29. august for å få en grundig innføring i ulike sider av musikkbransjen.

OBS: Kurset er fulltegnet. Send e-post til brak@brak.no om du vil stå på venteliste.

Alt om musikkbranjen

Fagdagen vil gi deg en grundig innføring og tips rundt hvordan du på en god måte kan:

  • Gi ut din egen plate eller lande en platekontrakt
  • Booke dine egne spillejobber eller få et bookingbyrå på kroken
  • Gjøre din egen promo
  • ..og hva du bør tenke på dersom du skal leie inn ekstern hjelp!

Tips og verktøy

Foredragsholderne vil – helt konkret og med klare eksempler – forklare hvordan man går frem når man skal gjøre egen promo, booke en spillejobb eller starte et plateselskap. I løpet av dagen vil de også også gå inn på hvordan går man fram for å leie inn ekstern hjelp, hva innebærer det å signere med en kontrakt, og hvilken krav bør man som artist stille til kontrakt og arbeidsprosess. Du vil få konkrete tips, verktøy og huskeliste i løpet av dette kurset.

Helhetlig bilde

De tre kursholderne tegner et helhetlig bilde av dagens norske musikkbransje, og tilstanden i dagens norske musikkmarked. En liten del av kurset er også viet eksport, og det trekkes paralleller til noen av mest relevante markedene utenfor Norges grenser.

Hvem er kurset for?

Kurset er egnet for DIY-artister og band i alle sjangere, og deg som jobber med musikere/artister med label, promo eller booking og som ønsker å få nye inputs.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.