Konsert

Bigbang UTSOLGT

Bigbangs julekonserter er en årviss tradisjon, og Bergen i 2015 er selvsagt ikke noe unntak! UTSOLGT

For Bigbang-fans kommer alltid julen tidlig, og fredag 18. desember er trioen på plass i Bergen og USF Verftet med et elektrisk konsertsett det lukter svidd av. Bigbangs julekonserter er en årviss tradisjon, og Bergen i 2015 er selvsagt ikke noe unntak!

Bigbang har helt siden starten i 1992 vært ett av Norges aller fremste liveband, noe de har bevist igjen og igjen. I tillegg har de opprettholdt et imponerende nivå på den etter hvert svært så innholdsrike albumkatalogen.

I mars 2013 kom "The  Oslo Bowl", som blant annet ble omtalt som et nytt Bigbang-høydepunkt  i VG. Og karakterisert som "låt-for-låt, et av de beste de har laget". Dagbladets anmelder Øyvind Rønning var ikke snauere enn at han trillet en sekser og kalte platen Bigbangs svar på The Rolling Stones-klassikeren "Exile on Main Street".

Mye av grunnen til at Bigbang fremdeles oppleves som friskt og vitalt er at Øystein Greni & co aldri er redde for å ta musikken sin inn på nye stier.

Bigbang på Facebook


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.