Konsert

Audrey Horne

Det beste fra 70-, 80-, og 90-tallets gitarrock sammen med enorme mengder formidlingstrang og bøtter med energi og humør = Audrey Horne

Hva får man om man blander alt det beste fra 70-, 80-, og 90-tallets gitarrock sammen med enorme mengder formidlingstrang og bøtter med energi og humør? Bergensbandet, Audrey Horne, selvsagt. Og for de som ikke tror på oss, er det bare å spørre en av de flere tusen som så dem på Bergenfest i fjor, eller sjekke med en av de som var med på å fylle opp Røkeriet på USF samme høst.

De har fått seksere i dagspressen, VG inkludert. Toppet årsbestelister i bransjeblader og fagpresse over hele Europa. Bandets singler, «Redemption Blues» og «Out of the City», er begge YouTube-favoritter.

Det er altså liten tvil om at bergenserne har truffet en nerve hos de fagkyndige. Men det som helt klart er enda viktigere: Publikum elsker dem. Enten de gjør intime klubbscener, spiller på store festivaler, eller varmer opp 40.000 AC/DC-fans på Valle Hovin, så er euforien alltid til å ta og føle på.

Hvorfor er det sånn? De to siste platene deres, «Pure Heavy» og «Youngblood», er rene etapperitt i riffmettet, klassisk hardrock med store refreng og gnistrende gitarspill. Men også fordi Audrey Horne er like glade i stå på scenen som fansen er i å stå foran den. Slikt blir det god kjemi av.

Har du ennå ikke sett bandet live før og digger band som Led Zeppelin, Kiss og Thin Lizzy og Whitesnake er det vi ganske sikre på hvor du bør være når Audrey Horne inviterer til nytt rockeslag på USF 6. november.

Audrey Horne på Facebook


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.