Kunst

Utstilling: Roger Gjerstad - Ubåt U-864

Installasjon og tresnitt. Gjerstad presenterer et prosjekt der U-864 (Fedjeubåten) har rollen som en midtpol der flere problemstillinger kretser rundt.

Visningsrommet USF
Utstillingsåpning lørdag 13. juni kl. 14.00

Vises til 21. juni.
Åpningstider:
man - tirs - ons kl. 12.00 - 16.00
tors - fre kl. 12.00 - 18.00
lør - søn kl. 12.00 - 16.00

Fri adgang.

Gjerstad presenterer et prosjekt der U-864 (Fedjeubåten) har rollen som en midtpol der flere problemstillinger kretser rundt. Kunstneren er opptatt av spillet på ulike nivå i samfunnstrukturene våre, og vil peke på forhold og paradokser i vår tilværelse; menneskers ønsker om bedre liv og frihet vs. menneskers voldelighet, krig og skjulte agendaer.
Stikkord i emner Gjerstad tar for seg er allianser, humanisme og hvordan en befolkning kan forledes til lydig arbeid for ødeleggelse - alt vevet sammen i et tidsspenn fra de alliertes senking av ubåten i 1945 via drapet på sosialdemokraten Olof Palme og våre dagers forurensede klode.
Utstillingen består av en stor installasjon og tresnitt-plater.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.