Konsert

Stick Men

Legender på turné: Tony Levin, Pat Mastelotto og Markus Reuter

Sardinen USF
Fredag 9. oktober
Dørene åpner kl. 20 / konsertstart kl. 21.00
Kr 250/220/150
Forsalg Ticketco.no

Kun unummererte plasser.
18 års aldergrense (Vergeskjema tilgjengelig i døren)
Verge må være fylt 25 år og avstå fra alkohol under det gitte arrangementet.
Inntil to personer under 18 år pr verge.

Rytmeseksjonen til King Crimson tar med seg sære instrumenter og gjestar oss med den smart progjazzen. Bassmeister Tony Levin feirar snart førti år i samarbeid med Peter Gabriel, og har i tillegg spelt på nærare 500 plater, mellom anna med John Lennon og Pink Floyd. Sjølvlærte Pat Mastelotto sjangerhopper frå Mr. Mister til The Rembrandts til 15 år med King Crimson. Yngstemann, Markus Reuter, har tatt steget frå piano til Chapman Stick og vidare til sjølvdesigna gitarar. Instrumenteringa er uvanleg – Chapman Sticks har 12 strenger og dekkjer både både bass- og gitarregisteret og vel så det. Ekstrem teknisk dugleik kombinert med ekstrem musikalitet borgar for ein fantastisk konsert! Dette blir ein unik sjanse til å oppleva levande legender tett på.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.