Konsert

Møster !

Perfect Sounds Forever presenterer Kjetil Møsters supergruppe - nytt album kommer i september

Røkeriet USF
Lørdag 10. oktober
Dørene åpner kl. 20.00 / Konserstart kl. 21.00
Kr 275 Forsalg ticketco.no
Vergeordning for de under 18 år - lenke til vergeskjema kommer

Møster! er saksofonist Kjetil Møster sin egen supergruppe, som gir ut sitt tredje album på tre år den 11. september, nøyaktig ett år etter forrige album. Bandet gav ut sitt debutalbum Edvard Lygre Møsteri 2013 til over 40 svært gode anmeldelser, og havnet på flere årsbeste-lister i så ulike medier som engelske Prog Magazine og New York City Jazz Records.

Oppfølgeralbumet Inner Earth fra 2014, som tok steget enda lenger mot prog-leiren, fikk samme mottakelse som debuten.

Nå er album nummer tre, When You Cut Into The Presentpå vei til vinylpressen.  Det er et album som hyller nyskaping og tenkning utenfor boksen, og som er inspirert av alt fra astronomi til poesi og kampsport. Musikken er nå langt mer slående rytmisk virtuos og strukturert, med fangarmer bakover i jazz- og rockhistorien, men hele tiden med blikket festet innover i fremtiden.

Møster! presenterte for første gang sitt nye audiovisuelle konsertsett på Rockefeller under by:Larm 2015 til stor suksess. Hele den svarte bakveggen eksploderer i hvit grafikk som følger bandets intensitet. Den prisvinnende videokunstneren Armin Werx, som har bakgrunn fra techno-og ravekultur, står bak grafikken og fungerer som et femte bandmedlem på konsertene. De andre er Hans Magnus Ryan, Kenneth Kapstad og Nikolai Eilertsen.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.