Konsert

Joshua Redman Trio

Mestersaksofonisten med ny trio: Ole Morten Vågan på bass og Jorge Rossy på trommer

Sardinen USF
Fredag 18. september
Dørene åpner kl. 20.00
Konsertstart kl. 21.00
Kr 200 / 170 / 00
Forsalg Ticketco.no

Kun unummererte plasser.
18 års aldergrense (Vergeskjema tilgjengelig i døren)
Verge må være fylt 25 år og avstå fra alkohol under det gitte arrangementet.
Inntil to personer under 18 år pr verge.

Joshua Redman er mellom dei mest spanande og karismatiske saksofonistane som dukka opp på 90-talet og han turnerte og gjorde innspelingar med mellom anna Jack DeJohnette, Charlie Haden, Elvin Jones, Joe Lovano, Pat Metheny, i tillegg til far sin, Dewey Redman. Saman med Jorge Rossy (Brad Mehldau Trio) som han har spelt med i heile karriera og Ole Morten Vågan (Motif, Trondheim Jazzorkester) som han møtte i Molde, ser dei no fram til å testa trioformatet i eit band utan akkordinstrumenter. På scena blir det ei blanding av standardlåter, musikk frå Redman sitt repertoar og musikk frå bandmedlemane, spesialskrive for denne trioen.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.