Konsert

In Flames

Det er tre år siden bandet var i Bergen og nå kommer endelig kongene av Gothenburg metal tilbake. Support: Black Temple

Røkeriet USF
Onsdag 4. november
Dørene åpner kl. 19.00 / konsertstart kl. 20.00
Kr 450/400 + avgift
Forsalg Billettervice.no
Billetter i ordinært salg fra 2. juli
Arrangøren tilbyr vergeordning for de under 18 år
- se vergeskjema på arrangørens nettsted her

In Flames har nærmest egenhendig vært arkitektene bak stilarten folk refererer til som melodiøs death metal, eller kanskje enda mer presist - Gothenburg metal. Det høres kanskje lokalt ut, men når man tar en nærmere sjekk på hvilke inspirasjonskilder som flyter rundt i blodet til mange av dagens mest toneangivende metal-band, begynner man å ane konturene av hva denne svenske kvintetten har betydd for sjangeren.  Hør på Bring Me the Horizon, hør på Killswitch Engage og Trivium, så skjønner du hvor vi vil hen.

Historieleksjon til side. Det viktige her er å fortelle at gjengen kommer på Bergensbesøk 4. november. Det er temmelig nøyaktig tre år etter at gjengen satte en fullsatt Peer Gynt-sal på hodet.

Skal man tro på tilbakemeldingene etter bandets triumferende Download-konsert i sommer, har ikke gjengen blitt noe dårligere med tiden. In Flames slapp sitt 11. studioalbum, «Siren Charms» på høsten i fjor og har siden den tid jobbet like hardt på livefronten som alltid. Det gir et vitalt konsertband.
Med en fantastisk innholdsrik katalog, pakket til randen med livefavoritter som «Pinball Map», «Only For the Weak», «Alias», «Deliver Us» og «Take This Life», er det lite som kan gå galt når man blir møtt av et velspillende band som In Flames.  

I Oslo fyller de Spektrum. Det å få se In Flames på en, i deres målestokk, intim scene som Røkeriet på USF, er med andre ord en mulighet man må ta vare på.

Som alltid når disse svenskene inntar scenen blir det heftige showeffekter og et salig energinivå både på og foran scenen. Sees i november.

SUPPORT: BLACK TEMPLE
Black Temples album debut on Razzia Notes is an intense story with  impressive dynamics. With Magnus Lindberg (Cult of Luna) in the producer's seat - the band, that has been called the country's most violent live act, explores new territory in their musical landscapes… A primitive primordial drive fights it out with immediate melodies, performed with an everpresent sense that each note can be the last. The end may be near, but "It All Ends" is just the beginning.

Marcus Witold (guitar)
Jesper Karlsson (drums)
Jonas Pedersen (bass, vocals)

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.