Konsert

FAGERNES YACHT KLUBB

ASF - Aktive studenters Forening - fyller 75 år og feirer med landets beste yachtrockere. Det var FYC for fulle seil i fjor og stor suksess, så kjøp billett tidsnok i år.

Røkeriet USF
Lørdag 22. august
Kl. 20.00
Kr 269 Forsalg Billettservice.no

August 2014: Fagernes Yacht Klubb feirer 5 år. USF selges ut og viser at Bergen virkelig elsker Yacht-rocken. Ballongslippet under ”Don’t Stop Believing” setter publikum i ekstase. Bandet seiler over et ellevillt publikum fra scenekant til lydbord og tilbake under ”All Night Long”. Publikum forlot USF svette og klare for å danse til neste morgen. Alle lurer på om de noen gang vil oppleve noe lignende.

Og det vil de. Fagernes Yacht Klubb legger igjen til kai på USF, og planene er klare for enda en fullspekket aften i Røkeriet USF i anledning av 75-årsjubileet til ASF.


Facebookevent

Bandets nettside yachtrock.no

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.