Dans

Terpsichore: Frontstage - Backstage

Studentdansegruppen med årets forestilling

Studio USF
Torsdag 16. april kl. 20.00
Fredag 17. april kl. 18.00 og 20.00
billetter kr 130/80
Forhåndssalg på Ticketco.no

Facebookevent her

Terpsichore skriver:
Vi skal prestere på skolen, trene, spise sunt og poste bilder på instagram av det perfekte liv.
Men hvem er vi når vi ikke er på skolen, treningssenteret eller på sosiale medier? Hvem er vi bak den sosiale masken?

Frontstage/Backstage er en danseforestilling som tar for seg hvordan vi oppfører oss når vi er ute blant folk, kontra hvordan vi er når vi er alene. Gjennom forestillingen ønsker vi å bruke dansen til å formidle ulike sider av hvordan vi som mennesker blir påvirket av alt presset vi opplever i samfunnet.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.