Kunst

Pleinair Artist Talk - samtale med kunstnerne

Klara Sofie Ludvigsen og Erik Friis Reitan i samtale med moderator Vilde Salhus Røed

Visningsrommet USF
Søndag 19. april kl. 15.00
Gratis adgang

Velkommen til en liten stund med snakk om kunst søndag 19. april kl. 15.00. Vilde Salhus Røed er moderator for samtalen. Dette er siste visningsdag for Klara Sofie Ludvigsen og Erik Friis Reitans utstilling Pleinair - så benytt sjansen til å både se kunst og høre om kunst. Fri adgang.

Facebookevent.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.