Utstilling

Masterutstillingen KHiB Design 2015

Loosing touch? er tittelen for årets avgangsutstilling fra masterstudentene i design

Visningsrommet USF
Åpner fredag 8. mai kl. 17.30
Vises t.o.m. 19. mai
Åpent kl. 11.00 - 17.00 hver dag
Gratis adgang

16 studenter fra fagområdene visuell kommunikasjon og møbel- og romdesign/interiørarkitektur viser sine eksamensprosjekter i Visningsrommet på USF Verftet.

Tittelen avgangstudentene fra masterstudiet i design ved Kunst- og designhøgskolen i Bergen har valgt å sette på sin avgangsutstilling – Losing touch? – peker på tendenser i samfunnsutviklingen som de opplever som problematiske. Avgangsstudentene er opptatt av hvordan vi på ulike vis står i fare for å miste kontakten med deler av en virkelighet preget av store endringer. Prosjektene de har utviklet skal være midler til å skape bevissthet om dette, eller fungere som rammer og redskaper for å utvikle kontakt.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.