Konsert

Den Elleville Festen 2015

Høstens definitive musikkevent i Bergen: Sondre Lerche, Hjerteslag, Bendik, Miss Tati, The Megaphonic Thrift og mange mange flere

Alle scener på USF
Lørdag 19. september
Kr 485
Forsalg Ticketco.no

Kom tidlig - De Presno åpner kvelden kl. 19.15 i Studio USF, etterfulgt av Megaphonic Thrift i Røkeriet USF.

Sondre Lerche, Hjerteslag, Bendik, Miss Tati, The Megaphonic Thrift, Arif, DePresno, Slutface, Obijan, Blood Command, Great News, Kjært Barn, Divisjonen, Soft Inc., Ganezha, Hester V75, Mats Dawg, $ushi X Kobe, Dj Girson, Dj Purpurr Purple og Bjørn Torske er klare for å skape fest for bergenserne denne kvelden.

I tillegg skal Ploink presentere et sideprogram bestående av blant andre Kahuun, Nordenstam og Christian Tilt.

— Vi har mange fine headlinere på festivalen, men Den Elleville Festen er jo et sted for å oppdage nye favoritter, så jeg anbefaler alle å høre seg opp på artistene. Her er det nye perler som Obijan, Hester V75, Great News og DePresno. Jeg er 110% sikker på at årets fest kommer til å gi noen magiske øyeblikk, frysninger, gledestårer, allsang og uhemmet dansing, sier arrangør Mikal Telle.

Les mer i Gaffa.no

Facebookevent her

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.