Konsert

Bergen Big Band med Fliflet-Hamre

Storbandet og energiforsyningsduoen i samspill om både røysekatter, vrengte takter og vridde ordspill

Sardinen USF
Torsdag 7. mai
Dørene åpner kl. 20.00 / konsert kl. 21.00
kr 150/120/50
Forsalg Ticketco.no

Ole Hamre og Gabriel Fliflet klarer fortsatt, etter 24 år, få folk til å samle seg rundt ett trekkspill og ett trommesett. Nå gleder de seg som barn til å møte et mesterlig storband fra deres absolutte favorittby, vi snakker naturligvis om Bergen Big Band.

Facebookevent

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.