Konsert

Svein Olav Herstad Trio

Pianisten Svein Olav Herstad med Magne Thormodsæter og Håkon Mjåset Johansen

Fredag 20. mars
Sardinen USF
Dørene åpner kl. 20.00 / Konserstart kl. 21.00
Kr 200 7 170 / 100
Billettsalg ved inngangen og forsalg på Ticketco.no
Vergeordning for de under 18 år: Vergeskjema tilgjengelig i døren.
Verge må være fylt 25 år og avstå fra alkohol under arrangementet.
Inntil to personer under 18 år pr verge.

Kun unummererte plasser.

SVEIN OLAV HERSTAD piano / MAGNE THORMODSÆTER kontrabass / HÅKON MJÅSET JOHANSEN trommer

Svein Olav Herstad spilte med etablerte jazzmusikere allerede i en alder av 16 år. Han begynte senere på jazzlinja i Trondheim. Nå, med 30 års erfaring som forskende og hardtarbeidende jazzpianist, har han utviklet et eget uttrykk som er basert på bred kunnskap om tradisjonen, teknisk briljans, klangbehandling i verdensklasse, kombinert med nyskapende og innovativt fokus. Han har en fingerspitzgefühl av en annen verden og et register som spenner fra det lyriske og elegante til en sjelden råskap.

Svein Olav Herstad-trio består i tillegg av Magne Thormodsæter og Håkon Mjåset Johansen, to av landets aller fremste instrumentalister, og har eksistert i denne formen siden 2005.

Billetter kr 200,- (ordinær) / 170,- (BT-kort) / 100,- (medlemmer)
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.