Konsert

GIG-AKADEMIET MED KIRSTI HUKE

Kirsti Huke i samspill med studenter fra Grieg-akademiet

Torsdag 19. mars
Sardinen USF
Dørene åpner kl. 20.00
konserstart kl. 21.00
Gratis adgang

KIRSTI HUKE vokal / ERLING SKORPEN trompet / MAGNUS SKAUG gitar / ELINE RAFTESETH bass / MARTIN WRIGHT THORSEN trommer

På GIG-Akademiet inviteres etablerte musikere til å spille med morgendagens jazznavn. I kveld møter fire unge musikere fra jazzlinja en av landets mest stilsikre og særpregede vokalister. Kirsti Huke klarer på en utmerket måte å kombinere sterk stilsans og stemmekontroll med en sjelden formidlingsgave. Ordningen har kommet i stand som et samarbeid mellom Vestnorsk Jazzsenter og Griegakademiet.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.